Φ. Κρανιδιώτης: Νέοι αριστερίζοντες κομισάριοι

από fimotro

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια του ανασχηματισμού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Φαίνεται πως θα πρέπει να περάσουν από τις κυβερνητικές καρέκλες όλοι οι αριστεριστές των αμφιθεάτρων, όλοι οι ζαβοί και περίεργοι που έχουν εφεδρεία ο ΣΥΡΙΖΑ κι η ορντινάτσα του, μέχρι ή Πατρίδα να πάει για τα καλά στην εντατική.
Δυστυχώς η επίθεση στο Εθνικό Σχολείο και την Εκκλησία θα συνεχιστεί, ή λεηλασία του εισοδήματος των πολιτών μέσω ληστρικής φορολογίας θα ενταθεί, με “προοδευτικό” φερετζέ.
Οι νέοι αριστερίζοντες κομισάριοι θα συνεχίσουν απτόητοι τον εξισλαμισμό της χώρας, σε συναυτουργία με την ηγετική ομάδα της ΝΔ, στην οποία κουμάντο κάνει ο Νίκος Γεωργιάδης.
Οι μηδενιστές που εξέθρεψε η “Κεντροδεξιά” με τις ενοχές της επί 40 χρόνια, το περιθώριο των πλέον μειοψηφικών ιδεών, συχνά ανθελληνικών, εναλλάσσεται πλέον στην εξουσία, όπου τους οδήγησε η ανυποληψία και αποϊδεολογικοποίηση της πολιτικής φεουδαρχίας.
Ή αντίσταση στον μηδενισμό και την παρακμή, στην δικτατορία των περιθωριακών και γραφικών της νεομνημονιακής αριστεράς μπορεί να έχει μόνο εθνικό ιδεολογικό πρόσημο κι έξω από τα γνωστά δειλά τζάκια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα