29 Μαρτίου 2024 / 7:52 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:52 πμ

Τo Game of Love του ANT1 ξεπέρασε και τα “κόκκινα φανάρια”, τη θρυλική ταινία της Τρούμπας ( βίντεο)

από fimotro

Αγαπητό Fimotro,

Δεν ξέρω αν είναι κατάντια η ξεπεσμός τα όσα βλέπουν τελευταία στα κανάλια, οι τηλεθεατές, αλλά σίγουρα, η ιδιωτική τηλεόραση, μπροστά στο βωμό της τηλεθέασης και του σκληρού ανταγωνισμού, τα κανάλια έχουν ξεφύγει εντελώς. Χωρίς φραγμούς, προβάλλουν τα πάντα σε μια κοινωνία που υποφέρει, με πρωταγωνιστές, πρόσωπα που πιθανόν να χρειάζονται… ψυχιατρική υποστήριξη.

Αυτοί που σχεδίασαν το «game of love» του ΑΝΤ1 και το «power of love» του ΣΚΑΙ πρέπει να εμπνευστήκαν από τη θρυλική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη του 1963 «κόκκινα φανάρια-The red Lanterns» στην Τρούμπα του Πειραιά που είχε προταθεί και για βραβείο Όσκαρ.

Αν ζούσαν οι δημιουργοί της ταινίας θα έπρεπε να διεκδικήσουν πνευματικά δικαιώματα η να ζητήσουν…. τη διακοπή των εκπομπών και στα δύο κανάλια. Στην ταινία 7 γυναίκες που εργάζονται στο Phryne’s Bar προσφέρουν ερωτική συντροφιά στον ανδρικό πληθυσμό. Επτά γυναίκες, 7 διαφορετικές ιστορίες. Έρωτες μίση πάθη ίντριγκες μέσα στο πορνείο το οποίο τελεί υπό τις εντολές της «τσατσάς» μαντάμ παρί ενός σωματέμπορα και ενός πατρώνου.

Αυτή λοιπόν η ιστορία, με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής αντί για την «Τρούμπα» γυρίζεται σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ναυπλίου και σε κόκκινα δωμάτια της Κωνσταντινούπολης.

Σκηνές απείρου κάλους που σοκάρουν την τηλεθεατή, και ερωτικά υπονοούμενα που ευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ας ξανασκεφθούν οι καναλάρχες πιο σοβαρά, τι τηλεόραση επιθυμούν.

Τα γυμνά κορμιά, οι παραλίες και οι ερωτικές επιθυμίες μέσα από προβολές σεξιστικών εκπομπών που διεγείρουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο δεν είναι πάντα χρυσός. Και η πρώτη προβολή του game of love με το 7,5% τηλεθέαση απέδειξε ότι το γυμνό τα ερωτικά χάδια αιθέριων υπάρξεων σε δωμάτια και παραλίες με αγκαλιές και φιλιά, έχουν χάσει πλέον το ενδιαφέρον του κοινού.

Εμείς να ευχηθούμε να περνούν ευχάριστες ερωτικές στιγμές, και κάποιος «καρπός» ερωτικού πάθους να κάνει την εμφανισή του για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη τηλεθέαση προς τέρφιν των τηλεθεατών του game of love και power of love. Δείτε και μερικές σκηνές από τα κόκκινα φανάρια και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Για τα προγράμματα των καναλιών θα γράψουμε σε άλλες αναρτήσεις!

Π. ΚΟΝΤΡΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα