Για χρόνιο κόμπλεξ για τον καραμανλισμό και για απροθυμία εξεύρεσης λύσης στο ζήτημα του ΕΣΡ κατηγόρησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Τέρενς Κουίκ, με αφορμή την απόρριψη της πρότασης της κυβέρνησης για την προεδρία του Συμβουλίου, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αναφέρει ειδικότερα ότι «όταν η σημερινή Ν.Δ. των Μητσοτάκη – Σαμαρά απορρίπτει για την προεδρία του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, πολιτικό με πεντακάθαρες περγαμηνές ηθικής και εντιμότητας και ο οποίος – κυρίαρχο στοιχείο – προέρχεται από τις πολιτικές ρίζες του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας σε ποιο μόρφωμα έχει μετατραπεί αυτό το κόμμα».

Παράλληλα, ο κ. Κουίκ σημείωσε σε ανακοίνωσή του ότι ο σημερινός πρόεδρος «της λεγόμενης Ν.Δ. είχε καταψηφίσει και τον καραμανλογενή Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ», κάνοντας λόγο για χρόνιο κόμπλεξ για τον καραμανλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα