Το προσωπικό του ΤΑΙΠΕΔ αποχαιρέτησε ο Πιτσιόρλας

από fimotro

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, αποχαιρέτησε σήμερα το προσωπικό του ΤΑΙΠΕΔ. Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Ταμείου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον ενάμισι χρόνο της συνεργασίας μας. Η παρουσία μου στο ΤΑΙΠΕΔ από τη θέση του Προέδρου ήταν για μένα μια μεγάλη εμπειρία.

Έμαθα και διδάχθηκα από όλους σας πάρα πολλά. Ολοκληρώσαμε σημαντικά έργα που συνεισέφεραν καθοριστικά στο να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση, κάτι που ήταν κρίσιμο. Θα συμβεί το ίδιο και για την ολοκλήρωση της δεύτερης.

Προχωρήσαμε και ολοκληρώσαμε έργα σημαντικά για τη χώρα. Το πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεχιστεί. Είμαι σίγουρος ότι και η νέα διοίκηση θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά της. Σας ευχαριστώ όλους».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε ότι τα νέα του καθήκοντα αφορούν στις επενδύσεις, οπότε και η εμπειρία από το ΤΑΙΠΕΔ θα του φανεί χρήσιμη και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το πρόγραμμα του Ταμείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα