Αφού τελείωσε με τις υποχρεώσεις του, το ζεύγος Ομπάμα είπε πλέον να ξεκουραστεί για λίγο καιρό. Έτσι η Μισέλ και ο Μπαράκ αμέσως μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ έφυγαν για τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.
Παρά τη συναισθηματική τους φόρτιση από την αποχαιρετιστήρια τελετή οι δυο τους φαινόταν με καλή διάθεση.
Το πρώην προεδρικό ζευγάρι αναχώρησε αμέσως μετά την ορκωμοσία για το ιδιωτικό νησί του φίλου τους και επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον. Μάλιστα για το ταξίδι του 55χρονου Μπαράκ και της 53χρονης Μισέλ, ο Μπράνσον διέθεσε το ιδιωτικό του τζετ.
Το πρώην πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ φτάνοντας στο νησί Necker με χαλαρή διάθεση φωτογραφήθηκε με τοπικούς αστυνομικούς και με υπαλλήλους της μεταναστευτικής υπηρεσίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.
Αφού έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες στη συνέχεια το ζεύγος Ομπάμα με μια αυτοκινητοπομπή οδηγήθηκε στο λιμάνι του νησιού, όπου το περίμενε ένα σκάφος για να το μεταφέρει στο ιδιωτικό νησί τού Μπράνσον.
Ο Μπράνσον υπήρξε από την πρώτη στιγμή θερμός υποστηρικτής του Μπαράκ Ομπάμα και παρέμεινε στο πλευρό του καθ’ όλη την οκταετή θητεία του. Πρόκειται για έναν μεγαλοεπιχειρηματία, επενδυτή και φιλάνθρωπο αγγλικής καταγωγής, ενώ συμμετέχει ενεργά και στα κινήματα για την κλιματική αλλαγή, ένα ακόμη σημείο «συνάντησης» του επιχειρηματία με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.
Μάλιστα ο επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του ίδιου με τον Μπαράκ ευχαριστώντας τον για την σκληρή δουλειά ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα