Τουλάχιστον 21 νεκροί από τη σύγκρουση τρένων στο Πακιστάν


Warning: Undefined variable $hide_readtime in /home/fimotro/public_html/wp-content/themes/soledad/content-single-full.php on line 356

Τουλάχιστον 21 είναι οι νεκροί και 45 οι τραυματίες από τη σύγκρουση δύο τρένων στο Καράτσι του Πακιστάν, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο νοσοκομειακές πηγές στο Καράτσι.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι 16 είναι οι νεκροί από τη σύγκρουση δύο τρένων στο Καράτσι του Πακιστάν στη δεύτερη αιματηρή σύγκρουση τρένων που έγινε στη χώρα, σε χρονικό διάστημα, λιγότερο των δύο μηνών.

Τηλεοπτικά πλάνα από το σημείο της σύγκρουσης, δείχνουν κατεστραμμένα κι αναποδογυρισμένα βαγόνια, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια των σωστικών συνεργείων για τον απεγκλωβισμό επιβατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved – Μητρώο online media: 12508