Τα κανάλια ενημέρωσης του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής

από fimotro

Πέραν του επίσημου ιστοτόπου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, www.mindigital.gr, επίσημη ενημέρωση για ζητήματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου μπορεί να αντλήσει κανείς και από τις διευθύνσεις twitter.com/MinDigitalGr και facebook.com/MinDigitalGr, ενώ για το επίσημο κανάλι του Υπουργείου στο youtube μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Οπως θυμίζει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ενημέρωση για τη δραστηριότητα του Υπουργού ΨΗΠΤΕ, Νίκου Παππά, παρέχεται και μέσω των κάτωθι λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

1. Twitter.com/nikospappas16

2. Facebook.com/nikospappas66

3. Youtube (πατήστε εδώ).

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι βρίσκεται ήδη σε λειτουργία και ο επίσημος ενημερωτικός ιστότοπος για το έργο και τη δραστηριότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος στη διεύθυνση government.gov.gr, ενώ τα σχετικά κανάλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται στο facebook.com/govgr και στο twitter.com/govgr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα