Άνεργος, πρώην έμπορος αυτοκινήτων και κάτοικος Αθηνών είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ένας 42χρονος που συνελήφθη από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας να επιχειρεί να εξέλθει παρανόμως από τη χώρα, έχοντας κρυμμένα στη ρεζέρβα του πολυτελούς τζιπ που οδηγούσε 46.000 ευρώ.
Ο άνδρας που είχε καταδικαστεί για λαθρεμπόριο και πλαστογραφία και, μεταξύ άλλων περιοριστικών όρων, του είχε επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από την χώρα, επρόκειτο να ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να αγοράσει αυτοκίνητο για λογαριασμό τρίτου προσώπου και αύριο θα επέστρεφε στην Ελλάδα.

«Ο εντολέας μου είχε μαζί του όλα τα παραστατικά που απαιτούνται και τα χρήματα ήταν το αντίτιμο της αγοράς του αυτοκίνητου», δήλωσε στο tempo24.gr ο Πατρινός συνήγορος υπεράσπισης του 42χρονου, για να προσθέσει «πως δεν γνώριζε πως υπήρχε σε βάρος του σε ισχύ η απόφαση για απαγόρευση εξόδου από την χώρα».

Σύμφωνα με τον Πατρινό δικηγόρο, ο συλληφθείς εξαιτίας της οικονομικής του κατάστασης, θα πραγματοποιούσε ταξίδι «αστραπή» στην ευρωπαϊκή χώρα, με σκοπό να αποκομίσει την προμήθεια που θα του αναλογούσε.

Η κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζει ο συλληφθείς είναι η παραβίαση όρων διαμονής και σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών.

ΠΗΓΗ: tempo24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα