Συναγερμός: Βρέθηκαν 150 μολότοφ στα Εξάρχεια!

από fimotro

Συναγερμός έχει σημάνει στην υπηρεσία της Κρατικής Ασφάλειας μετά από τον εντοπισμό χώρου σε σπίτι στα Εξάρχεια, το οποίο όπως φαίνεται αντιεξουσιαστές χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης μολότοφ.
Σε κοινόχρηστο χώρο σπιτιού στην οδό Νοταρά, βρέθηκαν κρυμμένες σε βαλίτσα και τελάρα 149 βόμβες μολότοφ –έτοιμες για εκτόξευση –και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό,πιθανόν βενζίνη.
Η έντονη οσμή από το εύφλεκτο υγρό προβλημάτισε περιοίκους οι οποίοι το απόγευμα της Κυριακής αρχικά ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
Μόλις οι πυροσβέστες εντόπισαν τα ευρήματα, κλήθηκε η αρμόδια υπηρεσία της Κρατικής Ασφάλειας για περαιτέρω έρευνα.
Τις έτοιμες μολότοφ εκτιμάται ότι επρόκειτο χρησιμοποιούσαν ομάδες αντιεξουσιαστών προκειμένου να προκαλέσουν επεισόδια καθώς στις 6 Δεκεμβρίου είναι οι εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Για τις εκδηλώσεις μνήμης κατά την επέτειο και για να να προληφθούν επεισόδια, έχει γίνει αστυνομικός σχεδιασμός και έχουν δοθεί εντολές για αυξημένα μέτρα κυρίως σε αστυνομικά τμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα