Σημάδια σατανισμού πίσω από τη διπλή αυτοκτονία της Ημαθίας

από fimotro

Νέα στοιχεία που ενδεχομένως ανατρέπουν τις αρχικές εκτιμήσεις των αρχών σχετικά με τη διπλή αυτοκτονία εφήβων στην Ημαθία.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας του νεαρού που είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές του τραίνου, την υπόθεση βαραίνουν σκιές παγανισμού και σατανισμού. Μιλώντας στο Epsilon TV, o δικηγόρος Σωκράτης Δημητριάδης αποκάλυψε ότι «δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν σήμερα αντιμέτωποι με αυτές τις εξελίξεις», προσθέτοντας ότι «το δύσκολο στην έρευνα ήταν η διασύνδεση αυτών των παιδιών. Το να είναι μία παρέα από το σχολείο ή από την ίδια περιοχή που συχνάζουν στις ίδιες περιοχές είναι φυσιολογικό. Όταν εμπλέκεται η παρουσία περισσότερων ατόμων από διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, πρόκειται για μια διασύνδεση που φαινομενικά δεν υπάρχει, καθώς δεν υπάρχει καθημερινή επαφή για να αναπτύξουν τόσο στενές σχέσεις, παρά μόνο το διαδίκτυο…».

Από την πλευρά του, ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού, Πάρης Σπυράτος, αποκάλυψε τη μαρτυρία της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, σύμφωνα με την οποία είχε ακούσει από τον γιο της πως υπάρχει μια μορφή «εκκλησίας» για παγανιστές, στην Αθήνα. Προσέθεσε, δε, ότι στις 28 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του παιδιού, ένα ανήλικο αγόρι έβγαλε τη ζώνη του, την πέταξε στο χώρο του ενταφιασμού και είπε «σύντομα θα έρθω να σε βρω», ενώ σημείωσε ότι όταν χάθηκε ο νεαρός, υπήρχε στα χέρια του ένα λάπτοπ που έχει εξαφανιστεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί και το κινητό του τηλέφωνο.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι παγανιστικές αναρτήσεις ομάδας παιδιών, των οποίων τα προφίλ στο Facebook εξετάζει η αστυνομία, ενώ η ανάρτηση του νεαρού, που ανέφερε ότι «αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω στις 21 Μαρτίου (σ.σ. κατά την εαρινή ισημερία), αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς, όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, στις 21 Σεπτεμβρίου, που ο 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, είναι επίσης ισημερία, και πρόκειται για ημερομηνίες που θεωρούνται σατανιστικές και παγανιστικές τελετές.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Οκτωβρίου, ένα μήνα μετά την αυτοκτονία του νεαρού, 17χρονο κορίτσι έδωσε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές, μεταξύ Αλεξάνδρειας – Παλαιοχωρίου, και διαμελίστηκε από διερχόμενο τρένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα