Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα

από fimotro

Αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς θα ισχύσουν τις ημέρες του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, το Μ.Σάββατο, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα Κυριακής. Τα δρομολόγια των γραμμών που εξυπηρετούν το κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα είναι ενισχυμένα.

Σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα βρίσκονται στα αμαξοστάσια στις 23:00 το βράδυ (τελευταία δρομολόγια στις 22:00). Η κυκλοφορία των νυχτερινών δρομολογίων θα ξεκινήσει από τις 1:30 π.μ.

Στον Προαστιακό αναστέλλονται δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα.

Σε Μετρό και ΗΣΑΠ τα δρομολόγια θα είναι ανά 10,5 λεπτά στη γραμμή 1 και ανά 10 λεπτά στις γραμμές 2 και 3.

Ανά 25 λεπτά θα είναι τα δρομολόγια του Τραμ.

Την Κυριακή του Πάσχα, τα δρομολόγια του Μετρό θα γίνονται ανά 15 λεπτά, του ΗΣΑΠ ανά 12,5 λεπτά και του Τραμ ανά 30 λεπτά.

Στον Προαστιακό αναστέλλονται δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα. Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο Αθήνα – Άνω Λιόσια – Αθήνα.

Λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα Κυριακής, κάποιες γραμμές ίσως και με λιγότερα δρομολόγια.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα Κυριακής. Στο Μετρό τα δρομολόγια θα γίνονται ανά 12 λεπτά στη γραμμή 2 και ανά 10 λεπτά στη γραμμή 3.

Ο ΗΣΑΠ θα έχει δρομολόγια ανά 12,5 λεπτά και το Τραμ κάθε μισή ώρα.

Στον Προαστιακό, αναστέλλονται δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα. Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο Αθήνα – Άνω Λιόσια – Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα