Πού υπάρχουν μπλόκα σε όλη την Ελλάδα

από fimotro

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους δηλώνουν οι αγρότες και ενισχύουν τα μπλόκα σε πολλές περιοχές.
Αγρότες από το Κιλελέρ, την Μάνδρα και την Αγιά θα συναντηθούν στις 12 το μεσημέρι στον κόμβο Πλατυκάμπου ενώ παραγωγοί από τον Τύρναβο θα βρεθούν την ίδια ώρα στον κόμβο της Γυρτώνης.
Οι αγρότες αναμένουν να δουν τις δυνάμεις που θα αναπτυχθούν στα σημεία των συγκεντρώσεων, προκειμένου να εκτιμήσουν εάν θα μπορέσουν να προχωρήσουν στη δημιουργία κεντρικού μπλόκου στην Κοιλάδα των Τεμπών.
Οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας που χθες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και έφτασαν στη διασταύρωση της Ειδομένης κρατούν κλειστό επ’ αόριστον τον δρόμο προς το τελωνείο των Ευζώνων. Το μπλόκο ενισχύθηκε με αγρότες από τα Γιαννιτσά, το Κιλκίς και την Χαλκηδόνα, ενώ σήμερα αναμένονται και άλλοι από την Αλεξάνδρεια και την Χαλάστρα.
Παραμένουν στον κόμβο του Λευκώνα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών οι αγρότες των Σερρών αφού εμποδίζονται από τις αστυνομικές δυνάμεις να κινηθούν στο Τελωνείο του Προμαχώνα.
Αγρότες από την ανατολική Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική έκλεισαν απροειδοποίητα επ’αόριστον την διασταύρωση των Πράσινων Φαναριών που είναι πριν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Κλειστή για όγδοη ημέρα παραμένει η Ιονία Οδός στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου έξω από την Άρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα