Ικανοποίηση δημιουργεί στην ICAP Group το γεγονός ότι παρά τις αντιξοότητες των καιρών, τα Έσοδα του Ομίλου για το 2016 και τα Μερίδια Αγοράς στους περισσότερους Κλάδους που δραστηριοποιείται, σημείωσαν βελτίωση. Έτσι τα ενοποιημένα Έσοδα του Ομίλου έφτασαν τα 64,41 εκατομμύρια, που είναι τα υψηλότερα στην ιστορία του, πετυχαίνοντας αύξηση 1,3 εκατομμύρια ή 2,2% έναντι του 2014. Αντίστοιχα, αυξήθηκαν και τα κέρδη EBITDA κατά 2,6 %.

Μεταξύ των επιτυχημένων έργων που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα στο 2016, ιδιαίτερη μνεία χρήζει στην Παραγωγή Επιχειρηματικής Πληροφόρησης που με αυξημένο ποσοστό ακρίβειας, ενημέρωσε τα δεδομένα για 10.000 εταιρείες και εξυπηρέτησε πάνω από 100.000 Business Reports, στην υπηρεσία On Line Trade Platform που εμπλουτίστηκε με στοιχεία συναλλαγών από τη Dun & Bradstreet, και στα νέα προϊόντα Industry Rating (προβλεπτικός δείκτης που διαβαθμίζει τον κίνδυνο και τις αναπτυξιακές προοπτικές των κλάδων της οικονομίας) και δείκτης PAYDEX που αποτυπώνει βασισμένος στα στοιχεία του Trade Exchange, τον χρόνο αποπληρωμής των υποχρεώσεων του πελάτη.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε σχετικά:«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που το 2016, μέσα σε μια τόσο δύσκολη για την Χώρα μας συγκυρία, καταφέραμε να αυξήσουμε τα Έσοδα μας και να πραγματοποιήσουμε σημαντική πρόοδο στους Στρατηγικούς μας στόχους προσφέροντας υψηλή αξία στους πελάτες μας, με την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων σε τεχνολογίες και ανθρώπους. Για το 2017 διατηρούμε την αισιοδοξία μας, θέτοντας στόχο την επίτευξη Εσόδων 71,5 εκατ., ήτοι αύξηση 11%. Παράλληλα, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για τη παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών λύσεων προς τις Εταιρείες – Πελάτες μας, ιδιαίτερα τώρα που χρειάζονται τις υπηρεσίες μας περισσότερο από ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλο το εξαίρετο Ανθρώπινο Δυναμικό μας, που αριθμεί 1.300 άτομα για τα μεγάλη τους συνεισφορά στην ανάπτυξη του Ομίλου μας.»

Περισσότερα στοιχεία στο συνημμένο Δελτίο Τύπου.

H ICAP Group με 1.300 εργαζομένους είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μετά την εξαγορά της από το SEEF Fund της Global Finance το 2007, έχει αναπτυχθεί ραγδαία και σήμερα παρέχει μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 κατηγορίες:
Credit Risk Services, Marketing Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα