Την άμεση κατάθεση ρύθμισης που θα ξεδιαλύνει το τηλεοπτικό τοπίο, μετά και την απόφαση του ΣτΕ, προτείνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Με δύο αναρτήσεις στο λογαριασμό που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Παπαδημούλης κάνει επίσης λόγο για απόφαση που μας επιστρέφει σε καθεστώς ασυδοσίας, που το ίδιο το ΣτΕ θεωρεί αντισυνταγματικό. Επίσης ο επικεφαλής της Ευρω-ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται και στην αναγκαιότητα συγκρότησης του ΕΣΡ.
«Το ΣτΕ ακυρώνει τον διαγωνισμό. Επιστροφή σε ένα καθεστώς ασυδοσίας, που το ίδιο το ΣτΕ θεωρεί αντισυνταγματικό. Απαιτείται νέα ρύθμιση.(1)», αναφέρει χαρακτηριστικά η πρώτη ανάρτηση του κ. Παπαδημούλη.
Και ακολουθεί: «Το ΣτΕ στέλνει μήνυμα σε Κυβέρνηση-ΝΔ: Άμεση, συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ κ τέλος στην 27ετή ανομία, με διαγωνισμό για νόμιμες άδειες.(2)».papadimoulhs

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα