Έξαλλος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο δημοτικό συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σε συνάντηση που είχε στο υπουργείο Ναυτιλίας για το θέμα του λιμανιού και ειδικότερα της Α΄προβλήτας.

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και τρεις συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, για το ποια κομμάτια εξαιρούνται από την πώληση του ΟΛΘ, του είπαν όλα δίνονται στην ΟΛΘ Α.Ε και κανένα στο δήμο.

“Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ είναι ανώτεροι του Τσίπρα;”, είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, υπενθυμίζοντας πως ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκης πως η Α΄προβλήτα θα παραχωρηθεί στους κατοίκους της πόλης.

“Όταν λέει ότι δίνονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εγώ καταλαβαίνω ότι εννοεί στους κατοίκους της πόλης. Αυτό δεν είναι ψέμα είναι κοροϊδιλίκι”, τόνισε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: “Ανοίγουμε μια πληγή και δεν θα κλείσει πολύ εύκολα. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει”.

Όπως είπε θα ζητήσει την συμπαράσταση από φορείς ενώ κάλεσε τους βουλευτές της πόλης και την περιφέρεια να κινητοποιηθούν προκειμένου η Α΄προβλήτα να παραχωρηθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα