Με φωτογραφία που ανήρτησε στη προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποίησε τη συνάντηση του με τον 22χρονο Γιάννη Καραθανάση, τον γιο του ήρωα των Ιμίων υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση.
Ο νεαρός Γιάννης Καραθανάσης είναι σήμερα 22 ετών και είναι φοιτητής της Αρχιτεκτονικής Σχολής με πολλά σχέδια για το μέλλον. Όπως αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό που κράτησε από τη σημερινή συζήτηση τους είναι μία χαρακατηριστική φράση, ότι: “Πατριώτης είναι αυτός που θυσιάζεται για την Ελλάδα, αλλά πατριώτης είναι και αυτός που παλεύει για να ζήσει η νέα γενιά σε μια καλύτερη χώρα”.
Δείτε τι έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας:

“Αυτός είναι ο Γιάννης Καραθανάσης, ο 22χρονος γιος του ήρωα των Ιμίων υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση. Είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του, όμως κι εκείνος θα ήταν πολύ περήφανος σήμερα για τον γιο του.
Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που έχει το θάρρος της γνώμης του, που δεν φοβάται να πει αλήθειες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Σήμερα σπουδάζει στην αρχιτεκτονική, στο Πολυτεχνείο. Έχει όρεξη να δουλέψει, να δημιουργήσει, να προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί. Όσο ψηλά κρατά τη γαλανόλευκη, τόσο ψηλά θέτει και τους στόχους του για να συνεχίσει να κάνει περήφανο τον πατέρα του.
Στη συζήτηση που είχαμε μου είπε ένα πράγμα που θα κρατήσω για πάντα. “Πατριώτης είναι αυτός που θυσιάζεται για την Ελλάδα, αλλά πατριώτης είναι και αυτός που παλεύει για να ζήσει η νέα γενιά σε μια καλύτερη χώρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα