Για τις τελευταίες εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» ο αρθρογράφος των «Νέων», Γιώργος Παπαχρήστος.

«Ο Σταύρος Ψυχάρης είναι υπόλογος απέναντι στη Δικαιοσύνη για όσα παρέλειψε να κάνει και οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να ταυτίζονται με τις ενέργειές του και τις παραλείψεις του», δήλωσε ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Αναφερόμενος στον γενικό διευθυντή εταιρικής τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, Δ. Καποτόπουλο, είπε πως «ο κύριος αυτός, ο οποίος είναι άνθρωπος του Δραγασάκη, έχει μία συγκεκριμένη λειτουργία. Εγώ ρωτώ αυτός ενήργησε μόνος του; Ρώτησε τον Δραγασάκη; Ρώτησε τον Παππά, τον Τσίπρα; Ποιον ρώτησε; Ο Δραγασάκης είναι αρμόδιος. Προφανώς αδιαφόρησε; Ρώτησε τον Τσίπρα και του είπε «μου λένε ότι το στέλεχος τάδε δεν θέλει να πληρωθούν τα λεφτά. Να του πω να πληρώσει και να τελειώνουμε;».

«Εδώ συμβαίνει και το εξής τρελό. Τα χρήματα αυτά αφορούσαν μια δόση του Ψυχάρη, η οποία έπρεπε να πληρωθεί στις 2 Ιανουαρίου. Λέει ο τύπος αυτός, που τα δέσμευσε, στις 2 Ιανουαρίου δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο ΔΟΛ, τώρα που βρήκαμε λεφτά φέρτε τα. Προληπτικά», είπε και σημειώσε:

Αυτοί που χάρηκαν χθες και πανηγύριζαν, να είναι βέβαιοι ότι όσα έχουν κάνει και όσα έχουν μεθοδεύσει θα τα βρουν μπροστά τους.

«Ένα πράγμα που δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τα κυβερνητικά στελέχη είναι η ότι η εξουσία που τους δίνει αυτή τη ματαιοδοξία του πανίσχυρου είναι προσωρινή. Έχω δει κυβερνήσεις, πανίσχυρους πρωθυπουργούς και υπουργούς, που μετά κατέρρευσαν ως χάρτινος πύργος. Η εξουσία είναι ένας γίγαντας με πήλινα πόδια. Η κυβέρνηση έχει προσωποποιήσει τον Ψυχάρη ως διαπλοκή, καλά κάνει, αλλά σκέψου τι γίνεται πίσω. Έκλεισε το Mega, το πιο σοβαρό ενημερωτικό κανάλι που υπήρχε, κλείνεις και τα ΝΕΑ. Δεν θα βγει ούτε το Βήμα, ούτε ο ραδιοφωνικός σταθμός λειτουργεί, ούτε τα περιοδικά, τα site έκλεισαν. Πάει, τέλος. Η κυβέρνηση και ο Τσίπρας δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα στον λαό. Πάει αύριο σε εκλογές, τι έχει να πει; Τι υλοποίησε από όσα δεσμεύτηκε να κάνει; Θα λέει ότι σκότωσε τη διαπλοκή. Μπράβο ρε Τσίπρα, με αυτή μπορεί να είναι ευτυχισμένοι 10 εκατ. Έλληνες, να σε ξαναψηφίσουν. Τη σκοτώσατε τη διαπλοκή κι εσύ και ο Δραγασάκης και ο Παππάς.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και κατέληξε:

«Από εμάς έχετε την ευχή να συνεχίσετε να το κάνετε, να σκοτώσετε την παλιά διαπλοκή και να στήσετε την καινούρια, η οποία βλέπουμε να ξεφυτρώνει».

Πηγή : newpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα