Ο Βασίλης, γιος του αξέχαστου ηθοποιού, περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο. Στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή, είχε τη σύζυγό του, Λία και τα δύο αγαπημένα του παιδιά, Βασίλη και Ιουλιέτα.
Ο γιος του Γιώργου Βασιλείου: «Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος στον ύπνο του»
Ο γιος του Βασίλης, μιλάει στο star.gr για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του. «Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος. Δεν κουράστηκε. Έφυγε χωρίς να παιδευτεί, σαν πουλάκι, κυριολεκτικά στον ύπνο του. Ήμουν μαζί του μέχρι τις 12 παρά το βράδυ, μιλάγαμε, τον καλυνύχτισα, έφυγα, γιατί το πρωί δούλευα και του είπα `’πατέρα θα έρθω να σε δω ξανά την Πέμπτη”», εξομολογείται ο γιος του, Βασίλης.
Στη μία και μισή το βράδυ, δέχεται τηλεφώνημα της μητέρας του, Λίας. «Οι γιατροί το κατάλαβαν ότι έφυγε από τη ζωή και το είπαν και στη μητέρα μου και εκείνη με πήρε τηλέφωνο. Για μένα δεν έχει φύγει ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος, έτσι θέλουμε και εμείς να κλείσει η αυλαία του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα