Ούτε διοίκηση στην Εθνική δεν μπορούν να εκλέξουν – Αναλαμβάνει προσωρινός πρόεδρος!

από fimotro

Το μπάχαλο που επικρατεί στην Οικονομία επιβεβαιώθηκε στην Εθνική τράπεζα στην οποία βρίσκεται σε εξέλιξη ένα απερίγραπτό θρίλερ. Αργά το βράδυ επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή με την επιλογή του Π. Θωμόπουλου τον οποίο ψήφισε το διοικητικό συμβούλιο παρ’ ότι το ΤΧΣ είχε προτείνει τον Δ. Τσιτσιράγκο.
Αποφασίστηκε να αναλάβει προσωρινός πρόεδρος άλλο μέλος του Δ.Σ. και να δοθεί μια τριήμερη παράταση ώστε να βρεθεί λύση και να απεμπλακεί η κατάσταση. Νωρίς το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να ψηφίσει με 8-2 τον κ. Παναγιώτη Θωμόπουλο ως αντικαταστάτη της κα Λούκας Κατσέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney η αντιπροεδρία της κυβέρνησης είχε ενημερώσει το ΤΧΣ ότι πρέπει να εκλεγεί ο Δ. Τσιτριράγκος επειδή θεωρούσε ότι διαθέτει διεθνή εμπειρία, φρέσκες ιδέες και είναι μακριά επαγγελματικά από τα ελληνικά πράγματα.
Το γενικό συμβούλιο του ΤΧΣ αξιολόγησε τις υποψηφιότητες και αποφάσισε να εκλέξει τον κ. Τσιτσιράγκο. Κατόπιν αυτού ο πρόεδρος του ΤΧΣ Γ. Μιχελής ενημέρωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Λεωνίδα Φραγκιαδάκη για την επιλογή Τσιτσιράγκου και ζήτησε να τον στηρίξει. Μετά της συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τετάρτης, που εξελέγη με 8-2 ο κ. Θωμόπουλος υπήρξε η σοβαρή εμπλοκή και το θρίλερ που θα κρατήσει μέχρι τη Δευτέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα