Τις στιγμές τρόμου μέσα στο αεροσκάφος της American Airlines το οποίο έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια της απογείωσης κατέγραψε ένας από τους 161 επιβάτες.

Στις σκηνές που κατέγραψε με το κινητό του φαίνονται οι επιβάτες έντρομοι να προσπαθούν να φτάσουν γρήγορα στις εξόδους κινδύνου καθώς το αεροσκάφος γεμίζει καπνό ενώ στα δεξιά του έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά.

«Οι άνθρωποι φώναζαν “ανοίχτε τις πόρτες, ανοίχτε τις πόρτες”. Όλοι ούρλιαζαν και πατούσαν ο ένας τον άλλο προκειμένου να ανοίξουν τις εξόδους κινδύνους. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το αεροσκάφος γέμισε καπνό και η φωτιά άρχιζε να λειώνει τα παράθυρα» περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας ένας από τους επιβάτες του Boeing 767.

Όπως δήλωσε η Σάρα Άχμεντ όλα συνέβησαν όταν το αεροσκάφος είχε αρχίσει να επιταχύνει στο διάδρομο απογείωσης. Ξαφνικά ακούστηκε μια έκρηξη και ακολούθησε φλόγα και μαύρος καπνός με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν στη δεξιά πλευρά του αεροσκάφους να μετακινηθούν στα αριστερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα