«Επιδίωξή μας είναι η τήρηση των συμφωνηθέντων.Τα επίδικα είναι πλέον πολιτικά» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, για τη δεύτερη αξιολόγηση και προσθέτοντας πως «τα στοιχεία της οικονομίας είναι ενθαρρυντικά».
«O αριθμός των τηλεοπτικών αδειών θα προκύψει κατόπιν διαβούλευσης της κυβέρνησης με τις πολιτικές δυνάμεις και θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός, μιλώντας την Τρίτη στον ΣΚΑΪ.
Ερωτηθείς για το αν θα επιμείνει στον αριθμό «τέσσερα», ο κ. Παππάς σημείωσε ότι ο τελικός αριθμός μπορεί να είναι και λίγο αυξημένος, ενώ χαρακτήρισε ιδιαιτέρως σημαντική εξέλιξη τη συγκρότηση του ΕΣΡ.
«Θα ήταν αστεία αυτά τα περί “Μεγάλου Αδερφού” που μου καταλογίζονται αν δεν ήταν ανεύθυνα», είπε σε άλλο σημείο, σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και πρόσθεσε: «Η προστασία των εργαζομένων στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής».
Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα, και στην αλλαγή της στάσης που τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, συγκρινόμενος με τη στάση που κρατούσε πριν γίνει κυβέρνηση δήλωσε ότι οι ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια και κυρίως υπό την διακυβέρνηση του Ομπάμα είχαν υιοθετήσει μία ατζέντα αντίθετη με τις πολιτικές λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα