Νικολόπουλος: Δώστε απαντήσεις στον «φαρμακωμένο» λαό για το «πάρτι» της NOVARTIS! (βίντεο)

από fimotro

«Εδώ και χρόνια υπουργοί και ανώτατοι κρατικοί “μανδαρίνοι” έφτιαξαν ένα σαθρό νομικό καθεστώς, που ευνοεί τη διαπλοκή και τη ρεμούλα στην εμπορία του φαρμάκου, και με ωμές και προκλητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη “κουκουλώνουν” σκάνδαλα σε πολλούς τομείς. Υπάρχουν κραυγαλέα γνωστά παραδείγματα στον τραπεζικό τομέα, αλλά και στον τομέα των καρτέλ κατασκευαστικών εταιρειών, σούπερ μάρκετ και φυσικά στον τομέα των φαρμακοβιομηχανιών.

»Συνεπώς, δεν πρέπει να υπάρξει μια ακόμα επιβεβαίωση ουσιαστικής άρνησης των ελληνικών δικαστικών αρχών και οφείλουν να κάνουν έρευνες σε βάθος και να φέρουν αποτελέσματα στο “τρομακτικό” σκάνδαλο της πολυεθνικής φαρμακαποθήκης NOVARTIS».

Αυτά δήλωσε σήμερα σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή τον δριμύ κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησε.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε: «Βοούν οι πολιτικές, δημοσιογραφικές και δικαστικές αίθουσες ότι στο σκάνδαλο NOVARTIS είναι εμπλεκόμενα φυσικά και νομικά πρόσωπα, σχετιζόμενα με τις “κορυφές” της πολιτικής και δημοσιογραφικής σκηνής».

Στη συνέχεια προχώρησε σε νέα σοβαρή καταγγελία λέγοντας: «Είναι απολύτως έγκυρη η πληροφόρηση, ότι όταν ένα από τα στελέχη του ελληνικού τμήματος της NOVARTIS αποφάσισε να μιλήσει επίσημα για να τερματισθεί η δική του συμμετοχή στη λεηλασία των δημοσίων ταμείων της χώρας μας, μέσω της διάθεσης αλόγιστων ποσοτήτων φαρμάκων σε υπερβολικά αυξημένες τιμές και στον λεγόμενο “κουβά”, του είπαν ότι οι καταγγελίες του θα κουκουλωθούν, όπως προηγούμενες, και ο ίδιος θα βρει τον μπελά του, είτε από “εντεταλμένους” στον δικαστικό χώρο είτε ευρισκόμενος σε μόνιμη ανεργία και απαξίωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα