Ευρεία αστυνομική επιχείρηση, για την εξάρθρωση πολυμελούς οργανωμένου κυκλώματος κλεπτών και διαρρηκτών, που δραστηριοποιούνταν σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Βορειοανατολική Αττική και είχε εισβάλει σε δεκάδες σπίτια, αποκομίζοντας μεγάλη λεία σε χρήματα και τιμαλφή, βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, από την Ασφάλεια Αττικής, σε συνεργασία με την συνδρομή και άλλων υπηρεσιών της χώρας, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για δύο εγκληματικές οργανώσεις, που χωρίζονται πολλές μικρότερες ομάδες και απαρτίζονται σε μεγάλο βαθμό από Ρομά.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 30 άτομα, έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες σε περισσότερα από 50 σπίτια και χώρους απόκρυψης κλοπιμαίων, ενώ έχουν βρεθεί και κατασχεθεί μεγάλα χρηματικά ποσά, χρυσές λίρες κοσμήματα, όπλα, και δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα.
Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών αναμένονται ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα