Μόνο η γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών στα επιχειρηματικά κέρδη μπορεί να αποτελέσει ικανό κίνητρο για να αυξηθεί σημαντικά το επίπεδο των επενδύσεων στην Ελλάδα, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από τις συναντήσεις που είχε με τη βουλγαρική ηγεσία, καθώς και ομιλία που εκφώνησε σε Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη γειτονική χώρα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής πραγματοποιεί τη Δευτέρα και την Τρίτη επίσκεψη στη Βουλγαρία και στη Σερβία και στο πλαίσιο αυτό είχε, κατά την πρώτη μέρα του ταξιδιού του, συναντήσεις στη Σόφια με τον Βούλγαρο πρόεδρο, Ρόσεν Πλέβνιελεφ και τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπόικο Μπορίσοφ.

Χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικά ουσιαστική και παραγωγική» τη συζήτηση που είχε με εκπροσώπους από σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «αποτελούν παράδειγμα εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας». Και προσέθεσε ότι «είναι επιχειρήσεις, οι οποίες ξέφυγαν από τα στενά όρια της Ελλάδας και αποφάσισαν να επενδύσουν εκτός Ελλάδας, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δική τους δυναμική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα