Απίστευτα πράγματα ακούσαμε και σήμερα αό τον Γ. Κατρούγκαλο. Τι μας είπε ο υπουργός; Διαβάστε και θα καταλάβετε… «Είμαι πάντα υπερήφανος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Γιατί είμαστε οι μόνοι που εφαρμόσαμε στην Ευρώπη κανόνες ισονομίας σε ένα ασφαλιστικό σύστημα και καθιερώσαμε την εθνική σύνταξη σε μια περίοδο που στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι τάσεις είναι αντίθετες» τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τις απαιτήσεις των δανειστών σε εργασιακά, ασφαλιστικό και κοινωνικά επιδόματα.

«Το ΔΝΤ είναι ακραίος παίκτης και θέλει αίμα» ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος και συνέχισε λέγοντας ότι: «Δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την κατάργηση του ΕΚΑΣ».

Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας, ξεκαθάρισε ότι: «Η προσωπική διαφορά θα μείνει ανέπαφη όσο είμαστε κυβέρνηση, αν και μας το ζητάει το ΔΝΤ» και υπογράμμισε ότι:« Δεν πρόκειται να μειωθεί ο κατώτατος μισθός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα