Επίσχεση εργασίας ξεκίνησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, διεκδικώντας το σύνολο των δεδουλευμένων τους, άρα η Θεσσαλονίκη μένει ξανά χωρίς αστικά λεωφορεία .

Η διοίκηση του του ΟΑΣΘ αναμένεται να προσφύγει τη Δευτέρα στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να επιτύχει την άρση της κινητοποίησης .

Σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναγνώρισε την οφειλή του προς τον Οργανισμό λόγω της αύξησης του ΦΠΑ από 13% σε 23% και 24% στην καταβαλλόμενη αντισταθμιστική καταβολή .

«Ας πάνε και στη δικαιοσύνη . Θα πάμε και εμείς . Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης .

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι ενώ σε σύσκεψη υπό τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη -στα μέσα της εβδομάδας- διαφάνηκε λύση, δεν κινήθηκαν οι διαδικασίες προκειμένου να εισρεύσει στο ταμείο του ΟΑΣΘ το ποσό των 12 εκατ. ευρώ που του οφείλει το ελληνικό δημόσιο
Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα