«Στο συνέδριο έγινε μια εξαιρετική συζήτηση. Είχε πάρα πολύ κόσμο κατά τη διάρκεια των συζητήσεων. Επιβεβαιώθηκε η πολιτική γραμμή που έχουμε ακολουθήσει και έγινε σαφές πως θέλουμε ένα ισχυρό πολιτικό κέντρο στο κόμμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας. Ταυτόχρονα ήταν και ένα μήνυμα ενότητας του κόμματος αυτή τη στιγμή» ανέφερε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.
Παράλληλα πρόσθεσε ότι «η ενότητα που έχουμε φαίνεται στο ιδεολογικό και στο πολιτικό μέρος. Υπάρχει ανάγκη να αυξήσουμε την συλλογικότητα. Επιθυμούμε μια διαφορετική διακυβέρνηση. Να αποφασίζονται συλλογικά τα πράγματα και οι στόχοι να υλοποιούνται με συλλογικό τρόπο. Τα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά αφού έχει εξασφαλιστεί η συλλογικότητα».
Αναφορικά με τον Πάνο Σκουρλέτη ανέφερε ότι «έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο υπουργείο, έχει δώσει μάχες πολύ συγκεκριμένες με τους θεσμούς, όπως και όλοι οι υπουργοί. Ο καθένας από εμάς πρέπει να σέβεται τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος. Η αριστερά δεν μας χρωστάει, εμείς τις χρωστάμε.
Όσον αφορά την απομάκρυνση Καπάκου από τη θέση του διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ σημειώνει ότι «δεν ήταν κομψός ο τρόπος που απομακρύνθηκε. Το αν υπήρξαν διαφωνίες η όχι επιμένω και πάλι στον συλλογικό τρόπο λειτουργίας. Είναι σημαντικό σε δύσκολες περιόδους να υπάρχει νηφαλιότητα και συλλογικότητα και προσοχή στο πως εκφραζόμαστε προς τα έξω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα