Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά, που σημειώνονται φέτος σε ολόκληρη την Κρήτη με πρωταγωνιστές ανθρώπους, που για ασήμαντες αφορμές ειδοποιούν και κινητοποιούν αστυνομία και πυροσβεστική, προκειμένου να τρέξουν για να τους βοηθήσουν.
Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν νεαρό Χανιώτη, ο οποίος αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έγινε τύφλα στο μεθύσι, δεν ήξερε ούτε ποιος ήταν ούτε πού έπρεπε να πάει για να φτάσει στο σπίτι του.
Μέσα στο μεθύσι του, ειδοποίησε την πυροσβεστική…για να τον μαζέψει.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, είχε χάσει τον προσανατολισμό του και δε μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του.
Άμεσα άνδρες της πυροσβεστικής, αλλά και της αστυνομίας ξεκίνησαν τις έρευνες γύρω από το κέντρο των Χανίων στα τυφλά, μια και ο νεαρός δε μπορούσε να προσδιορίσει ακριβώς πού βρισκόταν…λόγω αλκοόλ.
Για αρκετή ώρα πυροσβέστες τον έψαχναν, αλλά δεν κατάφεραν να τον βρουν πουθενά.
Τελικά το “μυστήριο” με το μεθυσμένο νεαρό λύθηκε, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο ίδιος ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο και τον περιμάζεψε.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία ότι ο νεαρός βρισκόταν πλέον στο σπίτι του σώος και αβλαβής.
Πηγή: cretapost

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα