1Πρόσφατα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά καταδίκασε τον πρόεδρο του ΠΑΟ, Γιάννη Αλαφούζο και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών. Η ποινή αφορούσε την κατηγορία της προσβολής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όπως και για παραβίαση δικαστικής απόφασης από την ίδια τηλεοπτική εκπομπή. Στο μεταξύ, την περασμένη Τρίτη με άλλη απόφαση του Δικαστηρίου οι προαναφερθέντες καταδικάστηκαν και σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, πάλι για παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων για άλλη εκπομπή της «Δίκης στον ΣΚΑΙ». Και στις δύο περιπτώσεις μηνυτής ήταν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μια είδηση βέβαια που οι δήθεν αντικειμενικοί έκρυψαν κάτω από το χαλί. Δεν έγινε έτσι όμως και στο εξωτερικό, όπου αρκετές ιστοσελίδες ανέφεραν το γεγονός και έκαναν διεθνώς ρεζίλι τον Γιάννη Αλαφούζο. Μια από αυτές ήταν και το «insideworldfootball.com», το οποίο έγραψε για την καταδίκη του Γιάννη Αλαφούζου και παράλληλα ανέφερε ότι το περασμένο Αύγουστο δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του μετά από έρευνα του κέντρου ελέγχου φορολογουμένων μεγάλου πλούτου. Τον ξεφτίλισαν στο εξωτερικό τον… εξυγιαντή.

Πώς γίνεται λοιπόν μια είδηση που έκανε το γύρο του διαδικτύου να μην γράφεται στις ελληνικές ιστοσελίδες; Πού είναι οι αντικειμενικοί; Δεν είδα ή έκαναν πως δεν είδαν την συγκεκριμένη απόφαση;

Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Οι δήθεν αντικειμενικοί ξεφτιλίστηκαν για μια ακόμα φορά. Αυτοί είστε και πλέον σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι.

Πηγή : εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα