Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση των ΜΑΤ για να εκκενωθεί από τους καταληψίες ο χώρος που προορίζεται για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στην περιοχή και είχαν ζητήσει από τους καταληψίες να απομακρυνθούν άμεσα.
Από το σημείο αποχώρησαν 11 άτομα που πραγματοποιούσαν την κατάληψη, χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση, και αυτή τη στιγμή οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες θα φυλάσσουν τον χώρο επί 24ώρου βάσεως.
Η κατάληψη πραγματοποιούνταν από έναν σύλλογο που φέρεται να είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της ανέγερσης τεμένους στον Βοτανικό, και ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευματα αποκαλούσε τον χώρο «hotspot για Έλληνες». Την κατάληψη υποστήριζαν άτομα που ήταν ντυμένα με στολές παραλλαγής και ζητούσαν τα στοιχεία όσων επιχειρούσαν να προσεγγίσουν τον χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα