Σε εξώδικο προς τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ προχώρησε το Δ.Σ. του οργανισμού με αφορμή την στοχοποίηση και δίωξη ενός από 12ετία υπαλλήλου, προκειμένου, όπως αναφέρει το έγγραφο, να καλυφθούν ευθύνες που βαραίνουν τον ίδιον, αποκλειστικά.

Ο υπάλληλος, όπως ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι, έχει κληθεί σε απολογία για ΄΄κλοπή” ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλά και για μεταφορά δεδομένων, μετά από κατηγορία από μέρους του κ. Ρόζενμπεργκ.

Οι εργαζόμενοι μιλούν για ”bullying” στον εργασιακό χώρο, ενώ τονίζουν ότι θα ασκήσουν κάθε νόμιμο τους δικαίωμα.

Ακολουθεί αναλυτικά το εξώδικο:

”ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ

Κύριε Ρόζενμπεργκ,

Η συνέχιση της κατασκευής δήθεν παραπτωμάτων των υπηρεσιακών του ΚΕ.ΕΛ.Ν.ΠΟ. και της δημιουργίας τεχνητής έντασης, οι πρακτικές bullying και άσκησης ψυχολογικής πίεσης στους εργαζομένους του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, καταδεικνύουν ΜΟΝΟ την ανάγκη σας για στοχοποίηση και προσπάθεια εκφοβισμού των υπαλλήλων προκειμένου να καλυφθούν οι ευθύνες που σας βαραίνουν αποκλειστικά τουλάχιστον σε διοικητικό επίπεδο (ελεγκτέες από την Δικαιοσύνη και οι ποινικές ευθύνες).

Η τελευταία χθεσινή στοχοποίηση αφορά σε Εργαζόμενο του ΚΕΕΛΠΝΟ ο οποίος εδώ και 12 έτη προσφέρει με συνέπεια, εργατικότητα, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα τις υπηρεσίες του στον Οργανισμό. Ακολουθεί κατά γράμμα τις προβλεπόμενες διαδικασίες και τηρεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Είναι επί έτη υπεύθυνος για την ασφάλεια απόρρητων βάσεων δεδομένων που τηρούνται στον Οργανισμό και ποτέ δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αναφορά ούτε καν για υπηρεσιακή αμέλεια, πολλώ δε μάλλον για “διαρροή στοιχείων” ή εν γένει “παραβατική συμπεριφορά” που όλως αυθαίρετα του προσάπτετε.

ΔΕΝ θα σας επιτρέψουμε να κατασκευάσετε ενόχους, ούτε να δημιουργήσετε αποδιοπομπαίους τράγους με μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό από τις ευθύνες που εσείς αποκλειστικά έχετε.

Δεν θα επιτρέψουμε κατασκευή ενόχων για συγκάλυψη δικών σας πράξεων, που ελέγχονται από την Δικαιοσύνη.

Ενεργείτε απολύτως συκοφαντικά, δυσφημιστικά και προσβλητικά καθώς αναφέρεστε όλως αυθαίρετα ακόμη και σε “κλοπή” ηλεκτρονικού υπολογιστή, όταν ο εν λόγω υπολογιστής, που αποτελεί περιουσία του Οργανισμού, απλώς μεταφέρθηκε κατόπιν εντολής της Διοίκησης η οποία ακολούθησε την δικής σας, για επισκευή στο αρμόδιο γραφείο επειδή διαπιστώθηκε ήδη υπάρχουσα βλάβη την οποία εσείς δεν δηλώσατε κατά την αποχώρησή σας ως οφείλατε, ενώ ο εν λόγω υπολογιστής δεσμεύτηκε κατόπιν από εσάς τον ίδιο προσωπικά παρουσία πληθώρας υπαλλήλων ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ..

Αναφέρεστε όλως συκοφαντικά σε “διαρροή εγγράφων”, ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, δηλαδή το γεγονός ότι εσείς ο ίδιος πριν αποστείλετε τα στοιχεία στον Εισαγγελέα σε εκτέλεση σχετικής Εισαγγελικής Παραγγελίας, τα αποστείλατε, με ηλεκτρονικό μήνυμα στο μετακλητό υπάλληλο του πολιτικού Γρ. του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Π. Πολάκη, ονόματι Χαράλαμπο Πανοτόπουλο. Κατόπιν δε της ως άνω – κατά παρέκκλισης των προβλεπομένων- κοινοποίησης δεν αποστείλατε στον Εισαγγελέα κανένα έγγραφο που αποδείκνυε την παρέμβαση του Υπουργείου, κανένα έγγραφο που αποδείκνυε τόσο τις υπηρεσιακές αντιδράσεις των μελών των επιτροπών ΚΕΕΛΠΝΟ ή και την θέση της νομικής υπηρεσίας του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφορικά με την 253/ 9-2-2016 προκήρυξη.

Τα ανωτέρω επιβεβαιώθηκαν περίτρανα, με το υπ΄αριθμ. πρωτ οικ εμπ 1146/ 19- 10- 2016 του τ. Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Αθ. Γιαννόπουλου, ο οποίος κατά τις ημέρες επανόδου του στο ΚΕΕΛΠΝΟ σε εκτέλεση της αποφάσεως του ΣΤΕ απέστειλε την 19η Οκτωβρίου 2016 ΗΔΗ το σύνολο των στοιχείων που εσείς αποκρύψατε στον Εισαγγελέα (ΣΥΝ 1)

Στοχοποιείτε συγκεκριμένο υπάλληλο και κατασκευάζετε ενόχους, τη στιγμή που στο γραφείο σας τους κωδικούς πρόσβασης του υπηρεσιακού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προέδρου έχουν τουλάχιστον 5 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και ατόμου το οποίο αυτήν την στιγμή βρίσκεται ελεγχόμενο από τη Δικαιοσύνη (υπό εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση) για μη νόμιμη παρουσία στον χώρο του Οργανισμού και μη νόμιμη πρόσβαση σε ευαίσθητα προσωπικά και εν γένει υπηρεσιακά δεδομένα και έγγραφα.

Κατασκευάζετε ενόχους τη στιγμή που έχετε ΗΔΗ καταμηνυθεί για προσωπική και εκτός υπηρεσίας παράνομη αφαίρεση και κατοχή ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά την περίοδο που δεν τελούσατε Πρόεδρος ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ .

Εμείς εκ τη θέσεως μας οφείλουμε και θα προστατεύσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχει η Δικαιοσύνη όλους τους εργαζομένους που δέχονται bullying στον εργασιακό μας χώρο.

Κατασκευή ενόχων για να κρυφτούν οι δικές σας ευθύνες δεν θα ανεχτούμε.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσετε κάθε έγγραφο που αφορά κλήση υπάλληλου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για «απολογία» επί δήθεν παραπτωμάτων αφού στην πραγματικότητα αυτά αποτελούν αποκλειστικώς δικές σας κατασκευές.

Εκ μέρους εν γένει των Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και ως Νόμιμα Εκπροσωπούντες αυτούς, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός ενός εκάστου των Εργαζομένων.

Για το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Σταμάτης Πουλής Γιώργος Δελλής%cf%83%cf%85%ce%bd1 %cf%83%cf%85%ce%bd2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα