Πολύ σκληρή στα όρια ύβρεων η απάντηση προς τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από το Ποτάμι, με αφορμή την αποχώρηση της Κατερίνας Μάρκου, από τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Ο Στ. Θεοδωράκης υποστήριξε πως το μόνο που ενδιαφέρει τους αποχωρησαντες βουλευτες είναι η καρέκλα και ο μισθός, ενώ αναμένει την ένταξή τους στα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
«O κ. Φωτήλας έφυγε γιατί, όπως είπε, είχε κάλεσμα από την ΝΔ.
Η κα Μάρκου έφυγε γιατί, όπως λέει, έχει κάλεσμα από το ΠΑΣΟΚ.
Είχε προηγηθεί ο κ. Θεοχάρης που έφυγε γιατί είχε κάλεσμα από παντού», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης και τόνισε:
«Ομως, όπως είπα και χθες στην Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του Κινήματος, οι πιέσεις των παλιών συστημάτων δεν θα μας κάνουν να αλλάξουμε πορεία. Δεν θα μας ενσωματώσουν».
«Είναι προφανές ότι χρεώνομαι προσωπικά την ένταξη στα ψηφοδέλτια προσώπων που το μόνο που τελικά τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο μισθός. Και τρέχουν (φευ!) σε αυτούς που πιστεύουν ότι θα τους τα εξασφαλίσουν. Περιμένουμε να τους δούμε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε και κατέληξε:
«Για να θυμίσουν και τότε σε όλους τους πολίτες τους λόγους που τους κάνουν να απεχθάνονται την πολιτική».

Σ.Σ. Fimotro : τόσο καιρό ο Στ. Θεοδωράκης εξυμνούσε τη βουλευτή του. Τώρα ανακάλυψε ότι ενδιαφέρεται για την καρέκλα και τον μισθό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα