2632007Το αίτημα για πρόωρες εκλογές επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε την Κρήτη, για πρώτη φορά με την ιδιότητα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Κρήτη, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου. Αμέσως μετά τις εκδηλώσεις, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε πως «στο Αρκάδι, πριν από 150 χρόνια, γράφτηκε ίσως το πιο ένδοξο κεφάλαιο στον εθνικό απελευθερωτικό αγώνα της Κρήτης. Η θυσία του Αρκαδίου είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη παρά ποτέ. Τιμούμε αυτούς τους Κρητικούς αγωνιστές, που έδωσαν τη δική τους προσωπική μάχη για την ελευθερία, αλλά και για την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Σηματοδοτώντας, με αυτόν τον τρόπο, την ενότητα του ελληνικού έθνους. Τους είμαστε αιώνια υπόχρεοι. Αιωνία η μνήμη τους».

Το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ, θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση μεταξύ Χανίων και Ρεθύμνου όπου αναμένεται να παρουσιάσει το στίγμα των πολιτικών του, ενώ αναφερόμενος στον ανασχηματισμό είπε ότι πρόκειται για ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων.

Την Τετάρτη, θα επισκεφθεί την 115η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, το Ίδρυμα Βενιζέλου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και στη συνέχεια θα έχει επαφές με τους φορείς των Νομών Χανίων και Ρεθύμνου.

Όπως έγραφε νωρίτερα το newpost.gr, η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα λόγω των στενών οικογενειακών δεσμών του, έχει και πολιτική στόχευση, δεδομένου ότι πρόκειται για το παραδοσιακό κάστρο της κεντροαριστεράς.

2632008

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα