Ολοκληρωμένη πρόταση για την «ουσιαστική αποκατάσταση της πολυφωνίας και τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου» θα καταθέσει τις επόμενες μέρες η ΝΔ η οποία και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση μετά την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σε ανακοίνωση του το Γραφείου Τύπου του κόμματος τονίζει πως η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίνεται αντισυνταγματικός ο “νόμος Παππά” αποτελεί ένα καθοριστικό γεγονός στο δημόσιο βίο της xώρας» τονίζοντας πως «ο διαγωνισμός – παρωδία ακυρώθηκε» και πως ο “νόμος Παππά” ανήκει πια στο παρελθόν.
Σύμφωνα με τη ΝΔ «η προσπάθεια θεσμικής υπεξαίρεσης των αρμοδιοτήτων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από την απερχόμενη Κυβέρνηση, απέτυχε» ενώ το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως η ΝΔ από την πρώτη στιγμή υπερασπίστηκε τη συνταγματική τάξη και αγωνίστηκε να αποτρέψει το «κυβερνητικό πραξικόπημα» στο χώρο των Μ.Μ.Ε. «Σήμερα, δεν πανηγυρίζουμε. Μαζί με τη δημοκρατική κοινωνία αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί η συνταγματική νομιμότητα αποκαταστάθηκε.
Οι προκλητικές, αυταρχικές και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, δεν πέρασαν. Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να διχάσει τους Έλληνες και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη από αξιοπιστία, μεταρρυθμιστικό σχέδιο και ενότητα για να ανταπεξέλθει στην κρίση. Δεν τα κατάφερε. H αποχώρησή του από την εξουσία και η προκήρυξη πρόωρων εκλογών είναι σήμερα περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα