Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει για τους επιβάτες και το πλήρωμα του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Πρέβελης” που λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι του Πειραιά κοντά στη νησίδα του Αγ. Γεωργίου στη θαλάσσια περιοχή νότια του Σαρωνικού Κόλπου, παρουσίασε ελεγχόμενη εισροή υδάτων στο χώρο των αξόνων της μηχανής.
Το πλοίο με 127 επιβάτες και 67 άτομα πλήρωμα επιστρέφει αυτοδύναμα στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ στη θαλάσσια περιοχή σπεύδουν για προληπτικούς λόγους τρία πλωτά σκάφη του λιμενικού.
Το πλοίο μόλις φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά θα του απαγορευθεί προσωρινά ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης. Οι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Το “Πρέβελης” είχε αναχωρήσει το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Μήλο, Θήρα, Ανάφη, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη και Ρόδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα