Διοργανώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγκολλητών

από fimotro

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγκολλητών – Δημιουργία Εθνικής Ομάδας Συγκολλήσεων

Στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συγκολλήσεων στην Κίνα τον Ιούνιο του 2017, διοργανώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγκολλητών – WELDERS WORLD CUP [WWC] από τις 24 έως 29 Ιουνίου 2017 στην Σανγκάη, στο οποίο η Χώρα μας προτίθεται να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της με την Εθνική μας Ομάδα.
Με αφορμή λοιπόν αυτή την ιδιαίτερη Διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συγκόλλησης στην Κίνα, με συμμετέχοντες Εθνικά Ινστιτούτα Συγκολλήσεων (ΑΝΒ) από 37 Χώρες, το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων οργανώνει την Ελληνική Εθνική Ομάδα Συγκολλητών η οποία θα προκύψει από την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Συγκόλλησης με την μέθοδο των Play-Off.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
Ηλικία Συγκολλητή: από 18 – 35 ετών

Μέθοδοι διαγωνισμού (6 κατηγορίες στο σύνολό τους):
1. Shielded Metal Arc Welding [111/SMAW] 

2. Gas Metal Arc Welding [135/GMAW] 

3. Gas Tungsten Arc Welding [141/GTAW] 

4. Oxygen Fuels Gas Welding [311/OFW] 

5. Finished-product welding [111 SMAW/ 141 GTAW/ 135 GMAW/ 136 FCAW] 

6. Welding Competition for Non-regulated Projects

Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, θα δημιουργηθούν οι σχετικοί πίνακες διαγωνιζομένων, και μετά από κλήρωση θα γίνει η τελική σύνθεση του πίνακα των PLAY-OFF.

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων, από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2017.

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 3 Κριτές, θα κρίνει τους διαγωνιζόμενους βάσει προτύπων και Διεθνών Κανονισμών.

Στους Πρωταθλητές κάθε κατηγορίας προβλέπεται έπαθλο 200 ευρώ.

Περιμένουμε την συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών, από όλη την Ελλάδα, καθώς και την συμμετοχή των Εταιρειών τους για την προβολή του Ελληνικού δυναμικού και την καταξίωση εργασίας και εμπειρίας των Ελλήνων συγκολλητών σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Επικοινωνία: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα