Διάκριση της Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ μεταξύ χρηματιστηριακών εταιρειών

από fimotro

ην πρώτη θέση μεταξύ των χρηματιστηριακών εταιρειών κατέκτησε για όγδοη συνεχή χρονιά η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ σημειώνοντας μερίδιο 15,02% ως προς τους όγκους συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
H Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ απέσπασε και το 2016 στην έρευνα EXTEL που διεξάγεται μεταξύ 20.000 επαγγελματιών του διεθνούς επενδυτικού κλάδου, σειρά τίτλων όπως:
– Καλύτερης χρηματιστηριακής για την ελληνική αγορά,
– Καλύτερου τμήματος ανάλυσης για την Ελλάδα,
– Καλύτερου αναλυτή για την Ελλάδα καθώς και
– Δεύτερου καλύτερου τμήματος πωλήσεων διεθνών θεσμικών επενδυτών για την ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Διεύθυνση Ανάλυσης της εταιρείας – η οποία ψηφίζεται σταθερά πρώτη στην έρευνα EXTEL για τέταρτη συνεχή χρονιά – καλύπτει το 80% της κεφαλαιοποίησης του ελληνικού χρηματιστηρίου μέσω περιοδικών εκθέσεων. Η Διεύθυνση διατηρεί τακτική επαφή με τις εισηγμένες ενώ έχει διαρκή επικοινωνία με τη θεσμική επενδυτική κοινότητα. Επίσης, παρέχει συνεχή υποστήριξη όσον αφορά μετοχές σε όλες τις μονάδες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών του ομίλου Eurobank. Εκτός από την ελληνική αγορά, η Διεύθυνση ασχολείται και με τη μελέτη των σημαντικότερων διεθνών χρηματιστηρίων και εταιριών ανά τον κόσμο.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2016 σημαντικό ρόλο για την επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί έπαιξε και η Διεύθυνση Ειδικής Διαπραγμάτευσης (Market Making) – που παρέχει ρευστότητα σε 22 μετοχές και 31 παράγωγα προϊόντα. Οι διαρκώς αυξανόμενες ιδιαιτερότητες των αγορών καθιστούν απαραίτητο τον εντοπισμό και την ενεργή μέτρηση και διαχείριση κινδύνων. Τη μέτρηση και εποπτεία τους έχει αναλάβει εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας σκοπός του οποίου είναι η συνεχής προστασία και η προειδοποίηση των πελατών του έναντι των κινδύνων της αγοράς.
Τέλος, η εταιρεία, έχοντας ως στόχο να πρωτοπορεί και τεχνολογικά, εξελίσσει συνεχώς τα συστήματά της έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει σε θεσμικούς αλλά και ιδιώτες πελάτες υπηρεσίες πρώτης ποιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα