“Δεν είναι στο ιδεολογικο οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ οι ιδιωτικοποιήσεις” προειδοποιεί ο Δρίτσας

από fimotro

north98Ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας επιμένει κατά των ιδιωτικοποιήσεων καθώς όπως λέει δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης North 98.0 ο υπουργός ναυτιλίας σημείωσε:

«Δεν συμφωνούμε με τις ιδιωτικοποιήσεις, δεν ειναι στο ιδεολογικό, πολιτικό , στρατηγικό και αναπτυξιακό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ . Δεχθήκαμε τον συμβιβασμό για αυτές τις ήδη εννέα ιδιωτικοποιήσεις που η διαδικασία τους είχε ήδη ξεκινήσει όταν υπογράφηκε η συμφωνία του περσινού καλοκαιριού. Αυτό ηταν το σημείο συμβιβασμού στις ιδιωτικοποιήσεις. Πέραν τούτου δεν υπάρχει άλλη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους. Αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις δεν δεσμευτήκαμε οτι θα τις κάνουμε με όρους αποικίας αλλά με τους αξιοπρεπέςτερους όρους ως προς τον ελληνικό λαό.

Σε ό,τι αφορά τη λετουργία της κυβέρνησης, ο Θοδωρής Δρίτσας τόνισε πως «είμαστε μια κυβέρνηση με αντιφάσεις ακριβώς γιατί στοχεύουμε σε μια κοινωνία βίωσιμη, αναπτυξιακή, με δικαιοσύνη και ισοκατανομή και την ιδια στιγμή βιώνουμε υποχρεωτικές και δεσμευτικές πολιτικές που κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση».
Ο κ. Δρίτσας κατέληξε λέγοντας πως αυτή η αντίφαση δεν ειναι αντίφαση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ειναι ενα κόμμα διαπλεκόμενο και η αντίφαση αυτή μπορεί να λειτουργήσει δημιουργικότερα απο καθε άλλη πολιτική παράταξη που κινείται στον νεοφιλελευθερισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα