Αντιμέτωπος με ένα φρικτό θέαμα ήρθε ο γιος ενός ζευγαριού στην Αργυρούπολη, αφού βρήκε και τους δύο γονείς του νεκρούς μέσα στο σπίτι τους.
Ωστόσο, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας φαίνεται να απομακρύνεται. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 79χρονος ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο ισόγειο της τριώροφης κατοικίας στην οδό 25ης Μαρτίου 3, πιθανότατα έφυγε από την ζωή από παθολογικά αίτια. Εκτιμάται ότι έπαθε «καρδιακό επεισόδιο» και έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του.
Η 79χρονη σύζυγός του πιθανολογείται ότι ταράχτηκε βλέποντας έτσι τον άνθρωπό της και προσπαθώντας να ειδοποιήσει για βοήθεια έπεσε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο υπόγειο της κατοικίας μέσα στα αίματα.
Όσο για το παράθυρο στο πίσω μέρος του σπιτιού που βρέθηκε παραβιασμένο, αυτό έγινε από τον γιο του ζευγαριού ο οποίος τους αναζητούσε επι μέρες και μη μπορώντας να μπει με άλλο τρόπο στο σπίτι, μπήκε από εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα