Την ενοχή για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση αποφάσισε σήμερα το πρωί για τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής σχολής η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων για την υπόθεση Γιακουμάκη, ενώ την ίδια στιγμή ανακοίνωσε την αθώωση της υπεύθυνης της εστίας και του πρώην βουλευτή Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Σύμφωνα με το epirustv, ο πρώην διευθυντής της Σχολής κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση και του επιβλήθηκε ποινή 2ετούς φυλάκισης με 3ετή αναστολή

Υπενθυμίζεται πως η αρχική πρόταση της εισαγγελέως υπήρξε αθωωτική και για τους τρεις κατηγορουμένους.

Δικαιωμένοι απο την απόφαση του δικαστηρίου δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του κ.Μαρκογιαννάκη και της υπεύθυνης της εστίας, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Αλέξης Κούγιας άσκησε έφεση που ευελπιστεί όπως σημείωσε να εκδικαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα υπογραμμίζοντας παράλληλα σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, πως ο εντολέας του θα αθωωθεί πανηγυρικά .

Στο μεταξύ, ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζεται :

Οσοι με συκοφάντησαν με λασπολόγησαν και γενικά με έβλαψαν με τη συμπεριφορά τους σύντομα θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη για τις αθλιότητές τους , όποια ιδιότητα και αν έχουν και σε όποια θέση και αν βρίσκονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα