Απαντώντας στο τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης τονίζει τα εξής:

Με μεγάλη ομολογώ έκπληξη, διαπίστωσα σήμερα την ύπαρξη του τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανώς το τμήμα, στο οποίο τα στελέχη της Αριστεράς εξασκούνται στην επαναστατική γυμναστική, αλλά και τις κολοτούμπες της μνημονιακής διακυβέρνησης, που εκτελούνται τα τελευταία δύο χρόνια με τεράστια επιτυχία. Μέσω αυτού του τμήματος, ο κρυπτόμενος και κατά κοινή ομολογία αποτυχημένος υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, επέλεξε για άλλη μία φορά να στοχοποιήσει την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, συνεχίζοντας την τακτική της λασπολογίας και των ύβρεων. Στην αγωνία του κωμικού υφυπουργού, ο οποίος συνομιλεί με λαθρέμπορους και απατεώνες, να πείσει τους εντολείς του για την αποτελεσματικότητά του στα χτυπήματα εις βάρος των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ», αξίζει μία και μόνη απάντηση: «άξιος ο μισθός του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα