Συμψηφισμούς για 141.161 φορολογουμένους, συνολικού ύψους 8,73 εκατομμυρίων ευρώ πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο η Γενική Γραμματεία Εσόδων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓΕΕ συμψηφίστηκαν 201.740 υπερεισπράξεις.

Πρόκειται για συμψηφισμούς πολλαπλασίων πόσων έναντι των οφειλόμενων που έκαναν οι φορολογούμενοι με άλλες βεβαιωμένες και μη ρυθμισμένες όφειλες.

Οι πολίτες αναμένεται να ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, μέσα στις επόμενες ημέρες για το νέο μειωμένο πόσο της οφειλής τους.

Όπως σημειώνει η ΓΓΔΕ, «με διαρκή στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη και στην κατεύθυνση μείωσης του διοικητικού κόστους και εξοικονόμησης ανθρώπινων πόρων, θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε περισσότερες περιπτώσεις συμψηφισμών με κεντρική επεξεργασία».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/328671/ggee-sumpsifismoi-ofeilon-gia-141161-forologoumenous/#ixzz4O4X6u5GY
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα