Μετά τη θύελλα που προκάλεσε ο αντισυνταγματικός πλέον νόμος Παππά που προέβλεπε τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, η κυβερνητική πλευρά δεν θα είχε πρόβλημα να μειωθεί περαιτέρω αυτός ο αριθμός.
Αυτό, τουλάχιστον προκύπτει από λεγόμενα του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, που ανέφερε ότι ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών θα μπορούσε να είναι… τρεις προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα διαπλοκής.
Ο κ. Βούτσης, μιλώντας στη συζήτηση επί των τροπολογιών του Υπουργείου Επικρατείας ανέφερε:
«Επειδή άκουσα ότι παρεξηγείται η άποψη του κ. Παππά για τέσσερις άδειες εγώ σας λέω ότι η δική μου άποψη είναι πως οι άδειες πρέπει να είναι τρεις. Εγώ επιμένω ότι πρέπει να είναι τρεις οι άδειες. Τόσες άδειες λένε τα στοιχεία που έχουμε. Οι απόψεις των ιδιοκτητών ήταν αυτές. Καμία Φλωρεντία, κανένα φάσμα. Προφανώς το φάσμα χωράει περισσότερες. Τελικά μπορεί να είναι παραπάνω. Θα ανοίξει διάλογος με το ΕΣΡ το οποίο θα δώσει τη σύμφωνη γνώμη του και εν τέλει μπορεί και να έχει την τελική απόφαση. Εμείς όμως σε αυτόν τον διάλογο έχουμε άποψη. Άκουσα μια κυρία του ΕΣΡ -σ.σ Λίνα Αλεξίου- που είπε 16 άδειες. Ε τα 15 από αυτά θα οδηγηθούν νομοτελειακά σε διαπλοκή. Να το ακούσουν όλοι. Δεν μπορούν να ζήσουν 10-12-16 κανάλια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα