Τις περιπτώσεις Σαρκοζί και Κλίντον συγκρίνουν πολλά Ευρωπαϊκά ΜΜΕ με αφορμή τα άσχημα εκλογικά αποτελέσματα που έφεραν και οι δυο στις τελευταίες εκλογές. Το συμπέρασμα είναι ότι και τα δυο αυτά πρόσωπα, άλλο περισσότερο και άλλο λιγότερο είχαν κουράσει πολιτικά και ψυχολογικά τους πολίτες οι οποίοι αναζήτησαν εναλλακτικές λύσεις όπως ο Φιγίον και ο Τράμπ.

Ο Σαρκοζί κούρασε. Διετέλεσε Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κι όμως είχε την… φιλοδοξία να μπει σε εσωκομματικές εκλογές για το χρίσμα του κεντρδεξιού κόμματος! Η Κλίντον έχασε παταγωδώς το χρίσμα από τον Ομπάμα, εν συνεχεία με την εκλογική νίκη του, ανέλαβε υπουργός Εξωτερικών και  χρεώθηκε όλη τη φθορά των 8 χρόνων διακυβέρνησης από τους Δημοκρατικούς.

Βίοι παράλληλοι που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι οι μόνες περιπτώσεις που θα μαυρίσουν οι ψηφοφόροι. Έρχονται εκλογές σε μια σειρά από χώρες στην Ευρώπη. Και εκεί θα πέσει τρελό… φούμο!

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα