Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου για την επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα.
Ο Γ. Κουμουτσάκος υπογραμμίζει την ανικανότητα της κυβέρνησης να αξιοποιήσει την σημαντική αυτή επίσκεψη, υποστηρίζοντας πως η χώρα δεν αξίζει αυτή την κυβέρνηση.
«Η Κυβέρνηση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την σημαντική επίσκεψη του Προέδρου Ομπάμα στην Ελλάδα. Τόσο σε επίπεδο ουσίας, όσο και σε επίπεδο εικόνας πέρασε κάτω από τον πήχη. Ολοι οι Έλληνες είδαν ότι η χώρα δεν έχει ούτε την Κυβέρνηση ούτε τον πρωθυπουργό που της αξίζει», αναφέρει εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και προσθέτει:
«Και γι’ αυτό, δεν νομιμοποιείται να επιτίθεται στην Αντιπολίτευση, η οποία αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
Αυτό ισχύει και για την οικονομία και για το προσφυγικό. Ισχύει και για την υπόθεση του χρέους και των πρωτογενών πλεονασμάτων, που – όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης – πρέπει να ρυθμιστεί το ταχύτερο».
«Κάτι τέτοιο μπορεί να προκύψει, όχι μόνο ως αποτέλεσμα της βοήθειας άλλων, αλλά και ως επιβράβευση των δικών μας συνειδητών μεταρρυθμιστικών προσπαθειών. Αλλωστε, αυτό υποδεικνύουν όλοι στον κ. Τσίπρα. Ας μην προσποιείται, λοιπόν, πως δεν ακούει», τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα