23 Απριλίου 2024 / 6:28 μμ
23 Απριλίου 2024 / 6:28 μμ

Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

από fimotro

Προσωπική και όχι μόνο πολιτική στοχοποίηση συγκεκριμένων υπουργών της κυβέρνησης διαπιστώνει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο ΑΠΕ, για το περιστατικό με τους δημοσιογράφους που συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη να παρακολουθούν την αποστολή του Νίκου Παππά.
“Δείχνει την ακραία στοχοποίηση που έχουν συγκεκριμένοι υπουργοί της κυβέρνησης, δείχνει το πόσο έχουμε ενοχλήσει με την προσπάθεια που κάνουμε να ανεξαρτητοποιηθεί το πολιτικό σύστημα της χώρας, από την εξάρτηση που έχει εδώ και χρόνια το οικονομικό σύστημα και τα ΜΜΕ, δείχνει τις ακραίες μορφές και τα ακραία μέσα που χρησιμοποιούν κάποιοι για να σπιλώσουν τους υπουργούς της κυβέρνησης και πιστεύω ότι θα έχουμε και συνέχεια” είπε.
Πρόσθεσε δε, ότι “θα έχουμε και συνέχεια, γιατί εμείς δεν πρέπει να κάνουμε πίσω”. Ερωτηθείς ποιοι υπουργοί στοχοποιούνται, απάντησε “ανοίξτε μια εφημερίδα και θα τους δείτε” προσθέτοντας ότι “είναι ο Νίκος ο Παππάς, είμαι εγώ, είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης είναι ο Νίκος ο Φίλης, είναι ο Παναγιώτης ο Σκουρλέτης, είναι ο Παύλος ο Πολάκης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα