24 Απριλίου 2024 / 12:00 πμ
24 Απριλίου 2024 / 12:00 πμ

O ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ!

από fimotro

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για πρώτη φορά προειδοποίησε ότι αν επικρατήσουν συνθήκες “σεξισμού” στην αμερικανική κοινωνία, καθώς διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, τότε η κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα είναι “επιβλαβής” για την πορεία της Κλίντον προς τον Λευκό Οίκο, μεταδίδει το CNN.
“Υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για τους οποίους μέχρι σήμερα δεν είχαμε μία γυναίκα πρόεδρο στις ΗΠΑ. Είμαστε μία κοινωνία που διατηρεί ακόμη επιφυλάξεις όταν δει μία δυναμική γυναίκα. Αυτό μας προκαλεί προβλήματα αδίκως σε πολλά θέματα”, τόνισε ο Ομπάμα στη διάρκεια εκδήλωσης για τη συγκέντρωση χρημάτων που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.
Ο Ομπάμα αξιοποίησε την ευκαιρία της ομιλίας του στην εκδήλωση για να εκφράσει την υποστήριξή του στην Κλίντον, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Ντόναλντ Τραμπ. “Είναι πρωταγωνιστής μιας διαφήμισης ενώ πρόκειται για ριάλιτι σόου. Αυτός ο άνθρωπος δεν διαθέτει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου έγιναν μία ημέρα μετά την έκκληση που απηύθυνε προς τους αφροαμερικανούς ψηφοφόρους σε εκδήλωση για τους Δημοκρατικούς υποψηφίους του Κογκρέσου, που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον, παροτρύνοντας τους να εργαστούν προκειμένου να σταματήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δηλώσεις του Ομπάμα πάντως έχουν μεγάλη σημασία  και αφαιρούν ακόμα περισσότερη δυναμική από την Κλίντον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα