29 Μαρτίου 2024 / 5:38 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:38 μμ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ

από fimotro

Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει σήμερα, έχει όμως γεμάτη αγωνιστική δράση στα 4 από τα 5 μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κι όπως δεν σταματά την μπάλα η “γηραιά ήπειρος”, έτσι δεν σταματάμε κι εμείς τα προγνωστικά. Το πιο ενδιαφέρον από τα σημερινά παιχνίδια είναι το ένα και μοναδικό για το Καμπιονάτο. Η Μίλαν, που πήρε αποφασιστική νίκη στην έδρα της Σαμπντόρια, θέλει να δείξει ότι θα έχει διάρκεια φέτος υποδεχόμενη την Λάτσιο που επίσης κέρδισε, αυτή πιο άνετα, την Πεσκάρα με 3-0.

Παιχνίδια για όλα τα γούστα έχει η Μπουντεσλίγκα. Το πιο “πιπεράτο” φυσικά είναι το Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ με πολλά μεγάλα αστέρια να πατούν το πόδι τους στον αγωνιστικό χώρο του “Βολκσφάγκεν Αρίνα”. Τα γκολ και τα over χτυπούν ήδη καμπανάκια. Στα υπόλοιπα τρία ματς έχουμε Ίνγκολσταντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντάρμσταντ – Χόφενχαϊμ και Φράιμπουργκ – Αμβούργο.

Όλα τα ισπανικά φώτα πέφτουν πάνω στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, καθώς η, αήττητη ως τώρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σεβίλλη του Σαμπαόλι φιλοξενεί στο καυτό “Σάντσεθ Πιθχουάν” τη μισητή συμπολίτισσα Μπέτις. Η κόντρα των 2 ομάδων είναι πολύ μεγάλη και το live bet στο μεταξύ τους 90λεπτο θα κρύβει σίγουρα αρκετές ευκαιρίες. Στη σκιά του μεγάλου παιχνιδιού το Μάλαγα – Εϊμπάρ λίγες ώρες νωρίτερα.

Η εξαγριωμένη Παρί μαζί της ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ, Καβάνι, ξεμπούκωσαν κόντρα στην Καέν με το 0-6 την Παρασκευή και σήμερα οι Παριζιάνοι υποδέχονται την Ντιζόν, μια ομάδα που έχει πετύχει την μοναδική της νίκη φέτος στο Σαμπιονά κόντρα στη Λυών. Το Λιλ – Τουλούζ ίσως έχει πιο μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, μιας και πρόκειται για μια αναμέτρηση σαφώς πιο αμφίρροπη.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα