19 Απριλίου 2024 / 11:55 μμ
19 Απριλίου 2024 / 11:55 μμ

Φίλης σε Τσίπρα : Αν είναι να κάνεις ανασχηματισμό Καμμένου – Ιερώνυμου καλύτερα να μείνω εκτός!

από fimotro

Εκτός κυβέρνησης έμεινε τελικά ο Νίκος Φίλης καθώς είχε εκφράσει την άρνησή του να μετακινηθεί από το υπουργείο Παιδείας.
Ο πρώην υπουργός Παιδείας απάντησε αρνητικά στα υπουργεία που του προτάθηκαν από τον Πρωθυπουργό λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Αν είναι να κάνεις ανασχηματισμό Καμμένου – Ιερώνυμου καλύτερα να μείνω εκτός».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο απερχόμενος υπουργός είχε έντονο διάλογο, το βράδυ της Παρασκευής, με τον πρωθυπουργό λίγη ώρα πριν ανακοινωθεί η νέα κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ο Νίκος Φίλης, που βρισκόταν στο… δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα από τα Χανιά, δέχτηκε το τηλεφώνημα από το Μαξίμου, για να ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό πως θα αλλάξει υπουργείο. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα «εκρηκτικό» διάλογο, με τον Νίκο Φίλη να προτείνει μια εναλλακτική στον Αλέξη Τσίπρα. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν την έκανε δεκτή και έτσι ο Νίκος Φίλης μένει εκτός κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα