20 Απριλίου 2024 / 12:06 πμ
20 Απριλίου 2024 / 12:06 πμ

Survivor: Νέα νίκη για τους Διάσημους (βίντεο)

από fimotro

Οι Διάσημοι έχουν πάρει φόρα και δεν αφήνουν κανένα έπαθλο για τους Μαχητές.

Νίκησαν με 10-7 και πήραν ακόμη ένα έπαθλο φαγητού που αυτή την φορά ήταν ένα ψάρι.

Από εκεί και πέρα θερμή υποδοχή από όλους τους παίκτες στον Νάσο Παπαργυρόπουλο που επέστρεψε στο παιχνίδι! Ενα από τα πράγματα που είπε ο Νάσος ήταν πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του, αφού η μόλυνση είχε επηρεάσει όλη του τη γάμπα…

Στο μεταξύ, οι πολλές ήττες έχουν φέρει στα όρια τους τους Μαχητές! Το χαμένο έπαθλο του ταξιδιού στην Αμερική ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον Χάρη Γιακουμάτο που απασφάλισε! «Πρέπει όλοι να δίνουμε την ψυχή μας!

.Ακόμα και από τον πάγκο! Να ξέρουμε τι γίνετε ανά πάσα ώρα και στιγμή! Δεν είναι δυνατόν να με ρωτάνε πόσο είναι το σκορ! Όχι να πηγαίνουμε κουτουρού!» είπε ο παίκτης απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του με στόχο να τους επιστήσει την προσοχή και να τους τονίσει πως και όσοι δεν αγωνίζονται και κάθονται στον πάγκο πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο και να εμψυχώνουν τους υπολοίπους! Δεν γίνεται να θυμάσαι Θυμάσαι εσύ τη γιαγιά σου ή τον θείο σου εκείνη την ώρα!» συνέχισε έξαλλος ο Γιακουμάτος.

Εκείνη τη στιγμή έκανε το… σφάλμα να ξυπνήσει η Ροδάνθη! «Αααα! Καλημέρα Ροδάνθη!» της είπε ο παίκτης φανερά εκνευρισμένος που η νεαρή παίκτρια συνέχισε και κοιμόταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα